Hoogste kwaliteit -  Camaloon
Hoogste kwaliteit

Al onze producten zijn van de hoogste kwaliteit, doordat we op elk detail letten.

Personaliseer eenvoudig -  Camaloon
Personaliseer eenvoudig

Creëer en bewerk je ontwerpen met behulp van onze online tool.

Wij controleren je ontwerp -  Camaloon
Wij controleren je ontwerp

Op iedere bestelling wordt een controle uitgevoerd, zodat iedere afdruk perfect is.

Expressverzendingen -  Camaloon
Expressverzendingen

Kies voor expressverzending en ontvang je bestelling in recordtijd.

Draagtassen bedrukken - snel en makkelijk, zo werkt het:

Je wilt een tas bedrukken maar je hebt geen kennis van design of doe-het-zelf talent? Dan zit je bij ons juist. Bij ons kan je niet alleen draagtassen bedrukken, maar ook vele andere promotieartikelen, relatiegeschenken en producten voor herverkoop. Hoe? Heel makkelijk online:

  1. Upload je logo, foto's of andere ontwerpen in .jpg of .png formaat in onze geïntegreerde designtool

  2. Pas je ontwerp aan het afdrukgebied aan en voeg eventueel nog een tekst toe in één van de verschillende beschikbare lettertypes

  3. Kies de gepaste achtergrondkleur en het gewenste aantal

  4. Sluit de bestelling af door je product in je winkelwagentje te leggen en je adres- en betalingsgegevens aan te geven

Dat was het al! Zo makkelijk kan je linnen tassen bedrukken en leveren laten. Wij beschikken over moderne en nauwkeurige druktechnieken en een uitgebreid logistiek netwerk om onze klanten op alle niveaus tevreden te stellen.

Tote bags bedrukken, maar wat zijn dat eigenlijk?

Tote bags zijn erg trendy, hip en urban! Maar waar komt de term eigenlijk vandaan? Uit het Engels, natuurlijk. In de jaren ´20 gebruikten postbodes in de Verenigde Staten deze canvas tassen om brieven te verdelen, en later ook kranten. Nu zijn ze ook bij ons niet meer weg te denken. Op kantoor, de universiteit, als trendy accessoire of voor boodschappen, deze praktische stoffen tassen worden steeds geliefder. Maak hiervan gebruik en laat makkelijk boodschappentassen bedrukken, ze zullen gegarandeerd veel onderweg zijn en je logo in de kijker zetten!

Draagtassen bedrukken en gebruiken voor voor marketing doeleindes

Altijd handige stoffen draagtassen behoren tot de meest effectieve promotieartikelen om campagnes te perfectioneren en op evenementen ingezet te worden. Ook op beurzen zijn ze inzetbaar om je potentiële klanten en zakenrelaties al je promotiemateriaal op een ordelijke en opvallende manier mee te geven. In de herverkoop zijn ze met stip ieders lieveling en dus nooit een misser. Je ziet dus hoe het zich loont om praktische canvas tassen te bedrukken en een voorraad aan te leggen om op alles voorbereid te zijn.