Hoogste kwaliteit -  Camaloon
Hoogste kwaliteit

Al onze producten zijn van de hoogste kwaliteit, doordat we op elk detail letten.

Personaliseer eenvoudig -  Camaloon
Personaliseer eenvoudig

Creëer en bewerk je ontwerpen met behulp van onze online tool.

Wij controleren je ontwerp -  Camaloon
Wij controleren je ontwerp

Op iedere bestelling wordt een controle uitgevoerd, zodat iedere afdruk perfect is.

Expressverzendingen -  Camaloon
Expressverzendingen

Kies voor expressverzending en ontvang je bestelling in recordtijd.

Hoe, waar en waarom een trekkoord rugzak bedrukken?

In de wereld van promotieartikelen is de trekkoord rugzak misschien niet zo bekend als bijvoorbeeld gepersonaliseerde T-shirts of tassen, maar net daarom zijn trekkoord tassen des te doeltreffender. Tassen bedrukken wordt steeds geliefder. Denk je bij een trekkoord rugzak met nostalgie terug aan je tijd op het speelplein op school? Dat begrijpen we goed, maar in de tussentijd zijn deze praktische tassen met trekkoord een trendy item geworden! De trekkoord rugzak is bijvoorbeeld geliefd bij warmere temperaturen omdat hij licht en aangenaam te dragen is. Waarvoor kan je een trekkoord tas laten bedrukken? Dat is simpel:

  1. Voor herverkoop met opvallende ontwerpen en speelse slogans

  2. Als relatiegeschenk met je bedrijfslogo bedrukt. Perfect geschikt om nieuwe medewerkers met een welkomstgeschenk te verrassen

  3. Als weggevertje voor beurzen, evenementen en promotionele campagnes. Bedruk de trekkoord rugzak met je slogan en vul hem met andere kleinigheden om nieuwe klanten te vinden of potentiële zakenpartners te imponeren.

Waarvoor je je trekkoord tas ook ontwerpt en inzet, het beste is dat je ontwerp gegarandeerd altijd gezien wordt! Het promotionele draagvlak wordt door je klanten op de rug gedragen, zo genereer je ongelooflijk veel zichtbaarheid voor je merk.

Hebben we je met het "waarom?" overtuigd? Dan is de rest geen probleem meer. Bij ons kan je online in slechts enkele muisklikken je ontwerp uploaden en snel bestellen. Wij zorgen voor een voordelige afdruk en betrouwbare levering.

Trekkoord rugzak,Turnbeutel, Rucksack oder Stofftasche, was brauchen Ihre Kunden wirklich?

Er bestaat natuurlijk een veelvoud aan verschillende draagtassen, zoals je in onze online catalogus kan zien. Het belangrijkste is om je doelgroep te kennen, want niets is erger dan een relatiegeschenk te ontwerpen dat niet gebruikt wordt en dus ook niets voor je merk doet. Als je een linnen tas bedrukt, dan verzeker je je ervan dat je veelzijdig bent en overal en altijd ingezet kan worden. Zowel op kantoor, universiteit, voor het sporten, of tijdens daguitstapjes. Hoofdzaak is dat je tassen je klanten begeleiden en dat je ontwerp niet alleen door zichzelf maar ook door iedereen op hun weg gezien wordt. Een net zo goede keuze is om boodschappentassen te bedrukken: ze zijn net zo functioneel als jute tassen maar net een beetje groter en steviger!

Als je je van de concurrentie wilt onderscheiden, dan moet je het zeker in overweging nemen om trekkoord tassen te laten bedrukken. Dankzij het praktische trekkoord zijn ze steeds geliefder, niet alleen voor sportieve activiteiten maar ook bijvoorbeeld voor stad uitstapjes. De klassieke trekkoord tas wordt meer en meer gebruikt en helpt zo om je naamsbekendheid te vergroten.