Maximale kwaliteit -  Camaloon
Maximale kwaliteit

Al onze producten zijn van de beste kwaliteit. We werken nauwkeurig en letten op elk detail.

Personaliseer eenvoudig -  Camaloon
Personaliseer eenvoudig

Creëer of importeer uw ontwerpen, of kies uit meerdere templates online.

Wij verifiëren uw ontwerp -  Camaloon
Wij verifiëren uw ontwerp

Wij valideren elke bestelling gratis zodat de afdruk perfect is.

Express-verzendingen -  Camaloon
Express-verzendingen

Kies onze Express-dienst en ontvang je bestelling in een recordtijd.

Bedrukte thermosbekers om overal gezien te worden

Vul je gamma van bidons en bedrukte mokken aan! Creëer een product waar je klanten niet meer zonder zullen kunnen. RVS thermo mokken zijn zowel als relatiegeschenk, weggevertje en voor herverkoop het ideale item om je merk te presenteren en je merknaam te versterken. Wij bieden je modellen aan in verschillende inhouden, kleuren en details. Of je nu eerder elegant of klassiek bent, je vindt hier wat je zoekt. Bekijk onze metalen thermosbekers in levendige kleuren, met accenten in gekleurd kunststof of met reliëf in een diamantpatroon dat niet ongezien voorbij gaat!

Metalen thermo mokken bieden je de zichtbaarheid die je zoekt. Net zoals mokken zijn ze erg handig, en accessoires die je klanten dagelijks gebruiken op verschillende plaatsen en de hele dag door om te genieten van hun favoriete drankjes: onderweg, op kantoor, in de stad, in de koffiebar, tijdens de ochtend of namiddag… Elk excuus is goed om hun thermosbeker bedrukt met jouw ontwerp mee te nemen.

Je klanten zullen geen plastic bekers meer moeten vullen om te genieten van hun koffie of thee, jij kan ze vervangen door metalen thermosbekers. Zo draag je bij aan het verminderen van de wegwerpcultuur binnen en buiten je bedrijf. Een onmisbaar gebaar voor het milieu!