FAQ

Hoogste kwaliteit -  Camaloon

Hoogste kwaliteit

Al onze producten zijn van de hoogste kwaliteit, doordat we op elk detail letten.

Personaliseer eenvoudig -  Camaloon

Personaliseer eenvoudig

Creëer en bewerk je ontwerpen met behulp van onze online tool.

Wij controleren je ontwerp -  Camaloon

Wij controleren je ontwerp

Op iedere bestelling wordt een controle uitgevoerd, zodat iedere afdruk perfect is.

Expressverzendingen -  Camaloon

Expressverzendingen

Kies voor expressverzending en ontvang je bestelling in recordtijd.

Bedrukte thermosbekers om overal gezien te worden

Vul je gamma van bidons en bedrukte mokken aan! Creëer een product waar je klanten niet meer zonder zullen kunnen. RVS thermosbekers zijn zowel als relatiegeschenk, weggevertje en voor herverkoop het ideale item om je merk te presenteren en je merknaam te versterken. Wij bieden je modellen aan in verschillende inhouden, kleuren en details. Of je nu eerder elegant of klassiek bent, je vindt hier wat je zoekt. Bekijk onze metalen thermosbekers in levendige kleuren, met accenten in gekleurd kunststof of met reliëf in een diamantpatroon dat niet ongezien voorbij gaat!

Metalen thermosbekers bieden je de zichtbaarheid die je zoekt. Net zoals mokken zijn ze erg handig, en accessoires die je klanten dagelijks gebruiken op verschillende plaatsen en de hele dag door om te genieten van hun favoriete drankjes: onderweg, op kantoor, in de stad, in de koffiebar, tijdens de ochtend of namiddag… Elk excuus is goed om hun thermosbeker bedrukt met jouw ontwerp mee te nemen.

Je klanten zullen geen plastic bekers meer moeten vullen om te genieten van hun koffie of thee, jij kan ze vervangen door metalen thermosbekers. Zo draag je bij aan het verminderen van de wegwerpcultuur binnen en buiten je bedrijf. Een onmisbaar gebaar voor het milieu!

Camaloon gebruikt cookies om je browse ervaring op onze site te verbeteren. Meer informatie door het lezen van onze cookiebeleid. Door op de site te blijven browsen bevestig je dat je het begrijpt en accoord gaat. We stellen het op prijs!