Maximale kwaliteit -  Camaloon
Maximale kwaliteit

Al onze producten zijn van de beste kwaliteit. We werken nauwkeurig en letten op elk detail.

Personaliseer eenvoudig -  Camaloon
Personaliseer eenvoudig

Creëer of importeer uw ontwerpen, of kies uit meerdere templates online.

Wij verifiëren uw ontwerp -  Camaloon
Wij verifiëren uw ontwerp

Wij valideren elke bestelling gratis zodat de afdruk perfect is.

Express-verzendingen -  Camaloon
Express-verzendingen

Kies onze Express-dienst en ontvang je bestelling in een recordtijd.

#<Cms::Attribute::PlainText:0x007f7f743910e8> — Camaloon

Beloon de loyaliteit van je klanten met deze bedrukte thermosbekers

De meeste mensen kunnen hun dag niet starten zonder een kopje koffie of thee in de ochtend. Maar we hebben niet altijd tijd om er ééntje te drinken thuis. Help je klanten om te genieten van hun favoriete drank met deze kleine bedrukte thermo mokken. Of ze nu onderweg zijn naar werk, universiteit of op reis zijn, door je logo of ontwerp op deze bekers te laten drukken, is je merk er altijd bij.

Thermosbekers bedrukken en altijd mee zijn

Waarom is net een thermosbeker zo een handig relatiegeschenk? Bedrukte thermo mokken zijn altijd geliefd. Wij vertellen je waarom:

  1. Het gaat om een hoogwaardig product dat als iets origineel gezien wordt en toch elke dag gebruikt kan worden.

  2. Net doordat ze herbruikbaar zijn, kunnen bedrukte thermosbekers jouw merk steeds opnieuw in beeld brengen. Niet alleen de persoon die de beker gebruikt, ziet je ontwerp, maar ook iedereen in zijn buurt. En omdat een thermo mok vooral onderweg gebruikt wordt, zijn er dat niet weinigen.

  3. Je kan deze thermosbekers volledig zelf ontwerpen: hoe beter de basiskleuren en ontwerp je merkimago weerspiegelen, hoe meer je in gedachten van je klanten blijft.

Je ziet, zowel onderweg naar werk, op kantoor, in de trein of natuur, het is het waard om een handige thermosbeker te bedrukken!

Relatiegeschenken die dagelijks gebruikt worden: bedrukte drinkwaren

Of je nu mokken bedrukt of bidons bedrukt, je zit altijd juist. De producten uit ons assortiment van drinkwaren zijn altijd geliefd en gaan mee met de duurzame trend. Het wordt steeds belangrijker om wegwerpplastic te vermijden en milieuvriendelijke producten te gebruiken. Dat zien wij niet anders: bij ons kan je je eigen collectie van duurzame relatiegeschenken samenstellen en zo een positieve indruk nalaten.

En voor bijzondere klanten of zakenpartners kun je ook een RVS thermosbeker laten bedrukken. Of het nu koffie- of theeliefhebbers zijn, het elegante diamantpatroon valt zeker in de smaak. Een herbruikbare thermosmok brengt dus voordelen voor je merk, klanten en zakenpartners, en voor het milieu met zich mee.

Thermosbekers zelf bedrukken in enkele muisklikken

Tegen al deze voordelen kan je geen nee zeggen, toch? Dat denken wij ook. Als je klaar bent om een thermosbeker te bedrukken met je logo, om huidige klanten aan je te binden, nieuwe te bereiken, om je waardering te tonen aan zakenpartners en werknemers, begin dan nu. Het is heel makkelijk, als je deze tips volgt:

  • Kies het gewenste model in een gepaste kleur uit
  • Voeg je logo, foto of ontwerp toe met onze geïntegreerde designtool en maak het helemaal af met een quote of slogan
  • Kies het gewenste aantal en wij beginnen met de productie

We kijken al uit naar het ontwerp van jouw gepersonaliseerde thermosbeker!