Zelf ontworpen trui — Camaloon

Zelf ontworpen trui

Heel eenvoudig online. In slechts enkele klikken kunt u uw ontwerpen uploaden en aanpassen.

Betrouwbare verzending — Camaloon

Betrouwbare verzending

Kies voor verzending met tracking en houd uw bestelling continu in de gaten.

Voordelige bulkbestellingen — Camaloon

Voordelige bulkbestellingen

Wij kunnen uw truien ook in grote hoeveelheden bedrukken, tegen voordelige prijzen en met de beste kwaliteit

Gepersonaliseerde trui met uw uiting — Camaloon

Gepersonaliseerde trui met uw uiting

Met onze online ontwerptool kunt u uw eigen ontwerpen gebruiken, maar ook lettertypes toevoegen en uit onze selectie van moderne lettertypes kiezen.

De geschikte bedrukking voor uw ontwerp — Camaloon

De geschikte bedrukking voor uw ontwerp

Afhankelijk van de grootte van uw bestelling en het type ontwerp kiezen wij de geschikte druktechniek, van digitale full-colour druk tot zeefdruk. Bedruk truien met voordelige prijzen en de beste kwaliteit.

Kleding van biologische materialen is in trend — Camaloon

Kleding van biologische materialen is in trend

Geef een signaal af met uw merk en bedruk truien die zijn gemaakt van 100% biologisch katoen. U maakt een goede indruk en uw klanten voelen het verschil.

Waar en hoe u truien kunt bedrukken?

Heel eenvoudig, online en bij ons. Wij bieden u een breed assortiment met verschillende merken, modellen en kleuren, waaruit u de basis voor uw gepersonaliseerde truien kunt kiezen. Natuurlijk kunt u ook T-shirts bedrukken om een complete textielcollectie met uw logo te creëren. Welk model u ook kiest, u kunt uw truien in enkele klikken zelf ontwerpen:

  1. Upload uw logo of ontwerp en pas het aan de aangegeven bedrukkingsruimte aan

  2. Voeg een slogan toe en selecteer het lettertype dat u wilt gebruiken

  3. Voer het vereiste aantal stuks in en voeg uw creatie toe aan het winkelwagentje

  4. Doorgaan met ontwerpen of het bestelproces voltooien

Zo eenvoudig is het. Wij zorgen voor een kwalitatief hoogwaardige en vlotte productie, alsmede voor een betrouwbare verzending door heel Europa.

Gepersonaliseerde truien, shirts met lange mouwen, T-shirts, alles wat de textielwereld te bieden heeft

Truien worden natuurlijk vaak bedrukt, bijvoorbeeld voor sportclubs, afstudeerklassen, universiteiten of als bijzonder relatiegeschenk. Maar heeft u er ook al over nagedacht wat een longsleeve bedrukken voor u kan doen? U kunt ze net als de truien zelf ontwerpen en nog veelzijdiger gebruiken. De shirts met lange mouw bieden een advertentieruimte die het hele jaar door visueel zichtbaar is, omdat deze shirts het hele jaar door gedragen worden. Zowel op de koelere zomerdagen als in de winter onder een vest.

Gepersonaliseerde T-shirts zijn natuurlijk ook een echte klassieker. Hier is het erg aantrekkelijk om een bulkbestelling te plaatsen. Onze zeefdruk T-shirts zijn hier bijzonder geschikt voor door de gunstige prijzen en de goede kwaliteit.

Zoals u kunt zien heeft u bij ons eindeloze mogelijkheden om uw textielcollectie samen te stellen. Waar wacht u op? Begin meteen en laat uw gepersonaliseerde truien bedrukken.