FAQ

Hoogste kwaliteit -  Camaloon
Hoogste kwaliteit

Al onze producten zijn van de hoogste kwaliteit, doordat we op elk detail letten.

Personaliseer eenvoudig -  Camaloon
Personaliseer eenvoudig

Creëer en bewerk je ontwerpen met behulp van onze online tool.

Wij controleren je ontwerp -  Camaloon
Wij controleren je ontwerp

Op iedere bestelling wordt een controle uitgevoerd, zodat iedere afdruk perfect is.

Expressverzendingen -  Camaloon
Expressverzendingen

Kies voor expressverzending en ontvang je bestelling in recordtijd.

Hoe bedrukt u een trui met tekst?

Met onze online design tool is het heel eenvoudig om op maat gemaakte truien te maken met uw eigen ontwerpen. Volg deze stappen om je eigen sweatshirt te maken:

  1. Kies het model trui dat u wilt aanpassen
  2. Kies de kleur die bij u past en begin te tekenen op uw sweatshirt met lange mouwen
  3. Voeg een tekst en een kleur toe, kies een lettertype en u kunt de uitlijning aanpassen aan uw behoeften
  4. Vul het bestelde aantal in en voeg uw nieuwe truien met lange of korte mouwen en gepersonaliseerde tekst toe aan uw winkelmandje

Dankzij onze online personalisatietool wordt het maken van een gepersonaliseerd sweatshirt kinderspel! De tekst is geheel aan u. Kies bijvoorbeeld uw favoriete quote, een bedrijfsslogan of de naam van uw bedrijf en zet het op uw nieuwe outfit. Uw truien zullen u nooit meer verlaten!

Truien met tekst en nog veel meer!

U kunt uw katoenen trui met gepersonaliseerde tekst op vele gelegenheden gebruiken: ready-to-wear voor het dagelijks leven, sportkleding voor de sportschool of om u te onderscheiden op uw evenementen, of het nu professionele of persoonlijke evenementen zijn. Natuurlijk is het ook mogelijk om afbeeldingen of andere ontwerpen op de kleding te plaatsen, het is aan u! Dankzij deze nieuwe trui ontbreekt het je niet aan stijl! Onze drukmethoden zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat de personalisatie van uw truien met lange mouwen duurzaam en wasbaar is. Onze sweatshirts zijn gemaakt van katoen en synthetische vezels, waardoor ze resistent en comfortabel te dragen zijn. Dus wacht niet te lang met het voltooien van je garderobe met een sweatshirt. Met onze volledig aanpasbare sweatshirts met lange mouwen is het uw stijl! Maak je sweatshirts met onze online ontwerptool en laat je fantasie de vrije loop. Wilt u zich onderscheiden? Onze truien zijn de oplossing! Is uw garderobe te saai? Nogmaals, Gebruik nu de mogelijkheid om dit volledig aan te passen met onze truien. Gelukkig met uw nieuwe look? Voelt u zich vrij om bedrukte truien te matchen met aangepaste spiegels om er zeker van te zijn dat je altijd aan de top staat! Net als uw truien zijn onze spiegels volledig aanpasbaar volgens uw wensen om zo tot een uniek product te komen dat van A tot Z bij u past. Naast een trui kunt u er ook voor kiezen om andere kleding te bedrukken bijvoorbeeld een T-shirt met foto. Personaliseer al uw accessoires met uw merkkleuren en deel ze met uw klanten en medewerkers.