FAQ

Hoogste kwaliteit -  Camaloon
Hoogste kwaliteit

Al onze producten zijn van de hoogste kwaliteit, doordat we op elk detail letten.

Personaliseer eenvoudig -  Camaloon
Personaliseer eenvoudig

Creëer en bewerk je ontwerpen met behulp van onze online tool.

Wij controleren je ontwerp -  Camaloon
Wij controleren je ontwerp

Op iedere bestelling wordt een controle uitgevoerd, zodat iedere afdruk perfect is.

Expressverzendingen -  Camaloon
Expressverzendingen

Kies voor expressverzending en ontvang je bestelling in recordtijd.

Truien ontwerpen voor reclame, teamkleding of voor uzelf

Een trui is een zeer vaak gedraagd kledingstuk. Het met lange mouwen kledingstuk is zeer effectief om voor uw bedrijf een positief resultaat op te leveren wanneer het gaat om reclame. Voor welke reden u ook een trui bedrukken wilt, Camaloon biedt u de mogelijkheden om ze volledig naar uw wens te ontwerpen. Ga voor klassieke sweaters of voor stoere hoodies. De bedrukkingsruimte is groot, waardoor ze uitstekend in te zetten zijn als reclamemiddel. Hierdoor kunt u een trui, gemaakt van katoen en polyester, ontwerpen waarop uw logo of slogan duidelijk zichtbaar is. Een andere mogelijkheid is om een trui te creëren als kleding voor uw team binnen een vereniging. Door kleding te maken met het logo van uw club kunt u uw uitstraling sterk verbeteren. Uiteraard is truien ontwerpen voor eigen gebruik ook een mogelijkheid. Druk bijvoorbeeld uw favoriete foto of uitspraak op een sweatshirt.

Truien bedrukken in enkele stappen

  1. Kies het model trui en de kleur die u wilt bedrukken.
  2. Upload uw logo of andere ontwerpen en pas het aan de aangegeven bedrukkingsruimte aan.
  3. Voeg indien gewenst teksten toe aan uw ontwerp.
  4. Voer het vereiste aantal stuks in en voeg uw product toe aan het winkelwagentje.

Zo eenvoudig is het met de online ontwerptool om uw creatie te ontwerpen. Hetzelfde proces geldt voor onze overige items, waaronder buttons en koelkastmagneten. Vervolgens zorgen wij voor een kwalitatief hoogwaardige en vlotte productie, alsmede voor een betrouwbare verzending door heel Europa.

Een biologisch katoenen trui ontwerpen

Naast ‘normale’ stoffen bieden wij ook artikelen van biologisch katoen. Biedt uw organisatie veel aandacht aan verantwoord ondernemen? Of wilt u simpelweg een item dat anders is dan normaal? Overweeg dan eens om een trui te ontwerpen van biologisch materiaal. Net als de overige sweaters zijn ze op diverse manieren in te zetten, maar ze hebben iets extras. De belasting op het milieu is lager en dit is een groot voordeel. Als bedrijf kunt u in uw campagnes communiceren over het feit dat u gebruikmaakt van biologische materialen om te werken aan een positief imago onder uw doelgroep.