Bedrukte USB-sticks: klein, handig en origineel

Een premium relatiegeschenk, dat zowel privé als op de werkvloer veel aandacht voor je merk creëert
Hoe wil je je USB-sticks het liefst laten bedrukken? - Camaloon

Hoe wil je je USB-sticks het liefst laten bedrukken?

Je kan USB-sticks in de meest diverse basiskleuren en vormen uitkiezen. Wij gebruiken een éénkleurige afdruk om een kwalitatief resultaat en perfecte reproductie van je logo te garanderen. Hoe opvallender je design, hoe meer je in gedachten van je klanten blijft. Deze USB-sticks kunnen zowel in kleine als hoge volumes aangekocht worden. Voor ieder wat wils:

Hoe gebruik je bedrukte USB-sticks als promotiemateriaal? - Camaloon

Hoe gebruik je bedrukte USB-sticks als promotiemateriaal?

Laat USB-sticks in een origineel formaat zoals kaartvorm, sleutel of in een minimalistisch design met je logo bedrukken. Zo heb je altijd een professioneel uitziende presentatie van je bedrijf bij de hand. Tegelijkertijd kun je met de stick informatie en contactgegevens verspreiden die nuttig zijn voor je klanten en zakenpartners. Verdeel ze tijdens evenementen en andere gelegenheden, en verhoog je marktaandeel in een handomdraai.

Maximale kwaliteit -  Camaloon
Maximale kwaliteit

Al onze producten zijn van de beste kwaliteit. We werken nauwkeurig en letten op elk detail.

Personaliseer eenvoudig -  Camaloon
Personaliseer eenvoudig

Creëer of importeer uw ontwerpen, of kies uit meerdere templates online.

Wij verifiëren uw ontwerp -  Camaloon
Wij verifiëren uw ontwerp

Wij valideren elke bestelling gratis zodat de afdruk perfect is.

Express-verzendingen -  Camaloon
Express-verzendingen

Kies onze Express-dienst en ontvang je bestelling in een recordtijd.

USB-sticks bedrukken: in kleine oplage of in een groter volume

Je denkt dat USB-sticks klein en onbeduidend zijn? Dan vergis je je. Klein ja, maar vol technologische wonderen. Net als relatiegeschenk voor je bedrijf op beurzen en andere evenementen zijn ze bijzonder handig. Met je logo op een USB-stick, verzeker je je van een ideaal draagvlak dat door iedereen en altijd gebruikt wordt en gegarandeerd niet in een lade belandt. Laat je logo, slogan of ontwerp op USB-sticks drukken en schenk ze aan potentiële klanten en zakenpartners, of medewerkers. Zij kunnen deze stick zowel privé als in het beroepsleven gebruiken, zodat je merk altijd zichtbaar is.

Het ideale driespan als promotiemateriaal

Je kan USB-sticks laten bedrukken en deze combineren met andere producten, zoals bijvoorbeeld buttons. Je kan éénzelfde ontwerp gebruiken voor meerdere producten of je kan helemaal los gaan in onze geïntegreerde designtool en kiezen voor verschillende designs voor verschillende producten. Je kan bijvoorbeeld sleutelhangers maken in alle mogelijke vormen en kleuren. Zo stel je het perfecte promo pack samen om je merk te promoten op evenementen.

Wat is je budget voor bedrukte USB-sticks?

USB-sticks hebben een lange levensduur en blijven altijd nuttig, zo profiteer je optimaal van je marketingsinvestering. Wat de prijs betreft, zal je zeker geïnteresseerd zijn in het bestellen van hoge volumes van USB-sticks. Ze zijn klein, je kan ze bewaren in een kleine ruimte, je kan besparen met onze speciale prijzen, en je zal altijd alle sticks die je maar nodig hebt ter beschikking hebben om uit te delen tijdens al je campagnes. Bekijk onze verschillende modellen en klik op diegenen die je interesseren om meer te weten te komen over hun kleuren, functies, opties om te personaliseren, en hun prijzen.