Verzend en leveringsinformatie

Ontvang uw bestelling snel en veilig

Mogelijkheden zodat uw aankoop aankomt wanneer u deze echt nodig heeft.
Betaalbare verzending - Camaloon

Betaalbare verzending

Voor minder dringende zendingen. Perfect evenwicht tussen niet-preferentiële levertijd en betaalbare prijs.

Standaardverzending - Camaloon

Standaardverzending

Levering per koerier met traceercode, zodat u uw bestelling altijd kunt lokaliseren.

Expressverzending - Camaloon

Expressverzending

Verzenden per koerier is sneller voor uw aankoop. Hierbij beschikt u ook over een tracking code.

Veelgestelde vragen over verzendingen

Wij werken eraan zodat uw tevredenheid met onze gepersonaliseerde artikelen optimaal is.

Waarvan hangt de levertijd af?

De levertijden voor bestellingen zijn afhankelijk van de verzendoptie die u kiest voordat u het koopproces voltooit en ook van het type en de hoeveelheid artikelen die u in uw winkelwagen heeft.

Wanneer verzenden we uw bestelling?

U zult dit weten voordat u uw bestelling betaalt. Wanneer u uw bestelling verwerkt en het afleveradres aangeeft, tonen wij u de verzendopties met afleverdata voor elke bestelling. Als u per bankoverschrijving betaalt, zullen wij de datum van verzending bevestigen zodra we de betaling hebben gevalideerd.

Welke firma behandelt de zending?

We werken samen met de toonaangevende Europese bedrijven in post- en logistieke diensten, zoals UPS, DHL, PostNL, etc., afhankelijk van het land van levering van uw aankoop. Het zijn' partners' die ons in staat stellen om u verschillende opties voor uw zending aan te bieden, overal aan kunnen komen, evenals diensten zoals het kunnen vinden waar uw bestelling te allen tijde is en het beheer van de levering.

Informatie over de heffing van douanerechten

De douaneheffingen die door de ontvangende landen buiten de Europese Unie kunnen worden geheven zijn voor uw rekening. Camaloon heeft hierover geen controle. Er kunnen ook heffingen worden geheven op de volgende grondgebieden van de Europese Unie: Canarische Eilanden, Martinique, Guadeloupe, Frans Guyana en Réunion, Saint-Barthélemy, Saint-Martin, Madeira en de Azoren.

Levertijden voor expresverzendingen

Termijnen in werkdagen. Afhankelijk van de artikelen en hoeveelheden die u besteld. U zult de exacte datum weten voordat u uw bestelling voltooit.
delivery-times-for-express-shipping-camaloon - Camaloon

Voor het bestellen van meer stuks op al onze gepersonaliseerde artikelen bieden wij u gepersonaliseerde levertijden en verzendtarieven.

delivery-times-for-express-shipping-camaloon - Camaloon